Ny hjemmeside og Hjertefred 3 November 2013

Endelig er Hjertefred sin nye hjemmeside lansert!

Hensikten er å gjøre det enkelt å finne ut hvor og når Hjertefred arrangeres, samt at hver lokalavdeling nå har sitt eget område hvor informasjon kan legges ut og enkelt holdes oppdatert. I tillegg har vi pusset opp nettbutikken hvor vi vil tilby noen utvalgte verktøy for lindring av sorg.

Hjertefred arrangeres i år på hele 20 steder i Norge. Du finner ditt sted under arrangementer i hovedmenyen (link). Finner du ikke ditt sted? Landsforeningen Hjertefred er i sterk vekst og til neste år finnes Hjertefred på enda flere steder.

De aller fleste stedene er nå i full gang med oppkjøringen frem mot arrangementet som er 3. November. Bilder og blogginnlegg vil publiseres fortløpende så alle kan følge med på hva som foregår på sitt Hjertefredsted fremover.

Benytter også anledingen til å ønske alle alt godt og oppfordrer alle til å ta vare på hverandre i det vi går inn i en ny årstid med flotte lys og farger ute i naturen.

Martin Koren, Landsforeningen Hjertefred.

1 kommentar til “Ny hjemmeside og Hjertefred 3 November 2013
  1. Ønsker å takke for et utrolig hjertelig arrangement her i Kristiansand den 3. november! En enestående måte å finne min fred etter å ha mistet min sønn som ble bare 5 år – han døde i 1973 og ennu er smerten daglig der, men på denne dag den 3 nov. følte jeg meg ikke alene med sorgen. jeg takker dere alle som er med på å hjelpe oss med denne sorgen! hjertelig takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.